CorporatiePlein 2019

Donderdag 26 september vindt de negende editie van CorporatiePlein – bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties – plaats in Expo Houten. Tijdens de vakbeurs staat het thema ‘digitaliseren en optimaliseren’ centraal. Net als voorgaande edities is ViaData bij het event vertegenwoordigd.
Header CorporatiePlein 2019

CorporatiePlein heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét kennisevenement voor corporatieprofessionals. De editie van 2018 brak alle records met 40% meer bezoekers. Aanmelden voor het event is al mogelijk: klik hieronder en bezoek ons op 26 september op stand 41.

Kennissessie

Zoals veel van de ruim zestig exposanten verzorgt ook ViaData kennissessies op haar eigen stand. Onze sessie stelt bezoekers in staat om van dichtbij kennis te maken met de nieuwe oplossing Connect-It365 Fieldservice op basis van Microsoft Dynamics. Tijdens de vorige editie van CorporatiePlein kregen belangstellenden hiervan alvast een sneak preview. Dit jaar laten we zien hoe de oplossing voor reparatie- en mutatieonderhoud corporaties helpt om de huurder volledig centraal te stellen en tegelijkertijd nieuwe technologieën te benutten.

Met Connect-It365 Fieldservice profiteert u van de bestaande diepgaande functionaliteit waar Connect-It om bekend staat, op een toekomstbestendig Microsoft-platform. U krijgt het beste van beide werelden dankzij end-to-end ondersteuning van uw serviceproces. Bezoek onze kennissessie om alle mogelijkheden van dichtbij te ervaren. Deze start om 11:00 en om 13:00 uur.

Menu