Fieldservice Management

ViaData is specialist op het gebied van Fieldservice Management. Dankzij de ondersteuning van het volledige proces stellen wij serviceorganisaties in staat de best mogelijke dienstverlening te bieden aan hun klanten. Onze oplossingen zijn dé uitkomst voor objectgeoriënteerde bedrijven binnen de vastgoedsector. Een ruime meerderheid van de verhuurbare eenheden binnen de corporatiebranche wordt dagelijks onderhouden met behulp van onze oplossingen, waarmee we onszelf marktleider binnen deze sector mogen noemen.

Niet alleen levert ViaData de slimste plansoftware: met onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van fieldservice binnen de vastgoedbranche maken wij het verschil wanneer het gaat om zaken als first-time-fix en mean-time-to-repair“.

Oplossingen:

Branches:

Wij werken onder andere voor woningcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven en facilitaire dienstverleners

Service kan altijd beter

Ontzorg uw klanten met de oplossingen van ViaData voor vastgoedonderhoud. Dankzij overzicht in uw workflow zijn binnen- en buitendienst beter op elkaar afgestemd, wat ten goede komt aan het rendement van uw serviceorganisatie. Interesse? Bespreek uw vraagstuk met ons.

Gerelateerde case:

Onderhoudsbedrijf HomeTeam

Onderhoudsbedrijf HomeTeam

Een jaar geleden koos onderhoudsbedrijf HomeTeam voor Connect-It, de slimme oplossing voor het managen van vastgoedonderhoud van ViaData. De overstap naar Connect-It leverde de organisatie een flinke efficiëntieslag op, onder meer doordat werkzaamheden optimaler (geautomatiseerd) gepland kunnen worden. We vroegen directielid Sylvia Bosboom naar de ervaringen met Connect-It én de samenwerking met ViaData.

Nieuws en events:

Menu