Het implementatietraject

Voor het meest optimale gebruik van onze fieldservice-oplossingen speelt de implementatie een belangrijke rol. Uw organisatie heeft immers niet voor niets gekozen voor ViaData; wij zorgen voor de best mogelijke ondersteuning van uw serviceproces. Omdat we denken in oplossingen en snel kunnen schakelen, verloopt een implementatie zo snel als wenselijk is voor uw organisatie.

ViaData verbindt.

Onze consultants hebben jarenlange kennis en expertise op het gebied van specifieke processen binnen de vastgoedbranche. Hierdoor zijn ze in staat om kansen en uitdagingen voor uw organisatie te herkennen, waarbij rekening wordt gehouden met belangrijke trends. Andersom weten onze consultants uw specifieke behoeften te vertalen naar verbeteringen en nieuwe features in onze oplossingen. Daarom vinden we het belangrijk om uw organisatie goed te leren kennen.

Foto Robin Postma
Foto Robin Postma
Een succesvolle implementatie vergt een goede voorbereiding. Klanten ervaren het daarom als zeer prettig dat wij het serviceproces door en door kennen”.

– Robin Postma, Software Consultant bij ViaData.

WonenBreburg logo

Omdat we te maken hebben met techneuten is het belangrijk om tekst en uitleg te krijgen hoe bepaalde zaken werken en waarom. Met dank aan deze heldere uitleg waren onze vaklieden snel gewend aan het nieuwe systeem”.

– Gerd Kleijberg, Teamleider Onderhoudsdienst bij WonenBreburg.

Gerelateerd:

No results found

Wij werken onder meer voor:

Eigen Haard logo
Logo Aannemingsbedrijf Van Gelder
Menu