De slimste plansoftware voor dagelijks onderhoud

Het plansysteem van Connect-It is dé ideale planoplossing voor woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven. Plan uw monteurs zelf of geautomatiseerd. Of laat de klant zelf een afspraak met de monteur inplannen. Het kan, met de Connect-It fieldservice software.

Connect-It is een uitkomst voor middelgrote en grote organisaties die actief zijn in de Nederlandse bouwsector. Door gebruik te maken van deze oplossing kunnen veldmedewerkers efficiënter werken, wat ten goede komt aan het rendement van uw organisatie. Connect-It biedt overzicht in de workflow en de binnen- en buitendienst zijn beter op elkaar afgestemd.

Connect-It | Planner

Het kloppend hart binnen uw serviceorganisatie. Met Planner wordt altijd de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plaats gepland. U heeft onder meer de beschikking over een digitaal planbord, automatische (smart)planning, route-optimalisatie en realtime integratie met Connect-It Mobile.

Connect-It | Connect

Connect biedt koppelingen met populaire branchesoftware zoals cegeka-dsa, Kraan en Van Meijel. Onze oplossing is gemaakt om te verbinden aan uw kantoor- (ERP) en/of uw andere bedrijfssoftware. Afgeronde werkbonnen worden bijvoorbeeld automatisch naar het gekoppelde financiële systeem gestuurd.

Connect-It | Mobile

Uw werkbon op smartphone of tablet ontvangen, gegevens raadplegen en registreren zoals uren, materialen en notities. Artikelen scannen of bestellen, foto’s bekijken/maken, tekeningen ontvangen/versturen, inspecties doen en zelfs afspraken maken; het kan allemaal met Connect-It Mobile.

Meer dan 100 serviceorganisaties in de corporatie- en bouwsector gebruiken Connect-It. Jaarlijks worden hiermee ruim 2,4 miljoen reparaties gepland welke door 2.750 vaklieden worden uitgevoerd”.
Menu