Optimale inrichting van uw ICT-infrastructuur

Het ICT-netwerk is het meest ‘onzichtbare’ deel binnen de infrastructuur van een organisatie, terwijl het een belangrijke rol vervult. De inrichting van een ICT-netwerk wordt veelal – ten onrechte – onderschat. ViaData is gespecialiseerd in het inrichten van zowel LAN, WAN als WLAN netwerken. Onze projectleiders en consultants staan klaar om u te adviseren en verzorgen desgewenst het volledige ontwerp en de implementatie van uw netwerk. Uiteraard kunnen we naar wens ook het volledige onderhoud en beheer verzorgen.

Vanuit onze ruime ervaring met WiFi-netwerken weten we dat er twee belangrijke aandachtspunten zijn bij de aanleg van een draadloos netwerk, namelijk beveiliging en capaciteit. Vanzelfsprekend nemen wij deze aandachtspunten altijd mee in ons advies, bij het ontwerp en tijdens de implementatie”.

Advies en implementatie

Bij een geslaagde implementatie van onze ICT-infrastructuur en -diensten zijn drie stadia van belang:

check

Vooraf maakt een pre-sales/projectleider een technische inventarisatie als basis voor het ontwerp. Vervolgens wordt aan de hand van de inventarisatie een ontwerp gemaakt door een technisch consultant. Hiermee wordt de techniek afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de klant.

check

Tijdens de implementatie wordt er continu geschakeld met de klant en de projectleider om te zorgen dat de afgesproken koers wordt gevolgd en waar nodig bijgestuurd.

check

Bij oplevering van het project wordt de implementatie overgedragen aan de beheerorganisatie van ViaData. De beheerfase is de periode waarin de klant gebruik kan maken van de ServiceDesk en periodiek onderhoud op de geïmplementeerde omgeving kan afnemen.

Wij leveren oplossingen van onder meer:

Veeam partnership logo
VMware logo

Gerelateerd:

Als klant van ViaData kunt u gebruikmaken van onze ServiceDesk, bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur. Onze skilled ServiceDesk-medewerkers helpen u graag met uw vraag en kijken desgewenst op afstand mee”.
Menu