On-site beheer

Voor ICT-vraagstukken die lastig op afstand zijn op te lossen of die simpelweg teveel tijd kosten, komen we graag bij u langs. Alle voorkomende beheeractiviteiten kunnen desgewenst op locatie worden uitgevoerd.

Met remote beheer wordt doorgaans 95% van alle beheeractiviteiten gedekt. Aanpassingen en werkzaamheden bij u op locatie zijn niet inbegrepen in het maandelijks tarief voor remote beheer en worden op basis van nacalculatie uitgevoerd tegen de reguliere uurtarieven van ViaData.

Het grootste voordeel van on-site beheer is dat u zonder afspraken flexibel een consultant of engineer van ViaData kunt inplannen. Dit kan binnen een termijn van ongeveer een week”.

Strippenkaart

Het is mogelijk om vooraf uren met korting in te kopen, welke op afroep per dagdeel kunnen worden ingezet voor on-site beheer, changes of projecten. De korting die u krijgt op het reguliere uurtarief hangt af van de hoeveelheid uren die u afneemt. Deze korting kan oplopen tot 35%. Dit in tegenstelling tot detachering waarbij werkzaamheden worden verricht volgens een vooraf bepaald schema voor een aantal dagen per week of per maand.

Menu