Remote beheer & monitoring

Indien gewenst bewaakt en onderhoudt ViaData op afstand uw ICT-omgeving. Werkzaamheden worden op onze locatie uitgevoerd tijdens kantoortijden.

Remote beheer is tegen een vaste prijs per maand af te nemen voor drie (afzonderlijke) kennisgebieden: Servers, Werkstations en Netwerken. De dienst is inclusief alarmering, maandelijkse rapportage en periodieke voortgangsgesprekken.

Met remote beheer van ViaData verandert het beheer van uw ICT-omgeving van reactief naar proactief. Dankzij de dashboardfunctionaliteit binnen onze software signaleren wij direct een eventuele storing en zien we wáár deze plaatsvindt”.

Huren van beheer- en monitoringsoftware

Door de inzet van de beheer- en monitoringomgeving van ViaData op basis van Kaseya-software verhoogt u de productiviteit en dienstverlening van uw eigen ICT-afdeling. U voert de beheerwerkzaamheden zelf uit maar krijgt de beschikking over alle tools en templates die ViaData zelf gebruikt. ViaData fungeert hierbij als ondersteuning van uw ICT-afdeling op het gebied van softwaresupport en als vangnet in geval van ziekte, vakantie of verlof van uw eigen ICT-medewerkers. De huur van de beheer- en monitoringomgeving van ViaData is per kennisgebied in te zetten, al dan niet in combinatie met de afname van Remote Beheer door ViaData.

Menu