AVG & dataprotectie

Per 25 mei 2018 geldt in de gehele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verordening beschermt natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer daarvan. In het Engels heet de verordening General Data Protection Regulation (GDPR).

Laat u adviseren

Hoewel de nieuwe AVG-wetgeving vooral organisatorische maatregelen (HR, Finance) vergt, komen hier ook enkele IT-maatregelen aan te pas. Als IT-specialist is ViaData in staat om organisaties te adviseren welke maatregelen specifiek moeten worden getroffen. Door middel van een security scan kunnen kwetsbaarheden en bedreigingen van de IT-infrastructuur worden geïdentificeerd, geclassificeerd en geprioriteerd. Met andere woorden: welke kwetsbaarheden zijn er gevonden, welke impact heeft mogelijke uitbuiting tot gevolg en met welke maatregelen kunnen deze adequaat worden verholpen.

Sla elke aanval af!

ViaData helpt u graag bij het nemen van de juiste maatregelen op het gebied van IT-beveiliging. Samen met uw organisatie zetten we aanvallers buitenspel en voorkomen we dat gevoelige informatie op straat komt te liggen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk de informatie over onze Security Scan via ‘ook interessant’ hieronder of vul direct het contactformulier in.

Menu