IT in the BOX kennissessie: efficiënt werkplekbeheer

Onder de noemer IT in the BOX verzorgt ViaData in haar Skybox bij sc Heerenveen regelmatig kennissessies over actuele IT-thema’s. Op donderdag 10 oktober gaan we in op belangrijke uitdagingen van werkplekbeheer binnen een organisatie.
IT in the BOX logo [klein]

Inhoud

In een eerdere kennissessie over ontwikkelingen op het gebied van werkplekinnovatie kwamen de consequenties van ‘het nieuwe werken’ uitvoerig aan bod. Tijdens deze kennissessie gaan we dieper in op het aspect werkplekbeheer. We formuleren een antwoord op de vraag: hoe kan ik een werkplek zo veilig en efficiënt mogelijk beheren, ook wanneer een medewerker zich fysiek buiten de deur bevindt?

Tooling

In het tweede deel van de kennissessie gaan we in op beschikbare hulpmiddelen voor het vereenvoudigen van werkplekbeheer. Waar het gaat om het (veilig) uitrollen van nieuwe werkplekken biedt Microsoft Intune belangrijke meerwaarde, terwijl Kaseya voor het beheren en updaten de tooling bij uitstek is. We behandelen belangrijke features voor het vereenvoudigen van werkplekbeheer vanuit beide hoeken.

Programma

09:30 uur Inloop
10:00 uur Warming up en welkom, Robert Procee – ViaData
10:15 uur Deel 1 – ‘Belangrijke aspecten en risico’s bij het beheren van de moderne werkplek’
11:00 uur Rust
11:15 uur Deel 2 – ‘Mogelijkheden op het gebied van tooling’
12:45 uur Cooling down en lunch
13:30 uur Einde programma

Aanmelden

Menu