ITQ’s Transform!

Op donderdag 26 september verzorgt ViaData tijdens ITQ’s Transform! een sessie in het teken van onze geheel nieuwe – op VMware gebaseerde – private cloudoplossing, de ViaData OmniCloud.

Tijdens de sessie vertellen we hoe en vanuit welke vraag het platform tot stand is gekomen, waarom we specifiek voor VMware en ITQ hebben gekozen en natuurlijk wat de belangrijkste voordelen zijn ten opzichte van bestaande oplossingen. Afsluitend gaan we in op de ‘lessons learned’ bij het ontwikkelen van de OmniCloud. We lichten toe waarom de keuze voor Cloud Provider POD (CPOD) voor ons een ‘sprong in het diepe’ was en tot welk resultaat het uiteindelijk heeft geleid.

Over Transform!

Dit door ITQ georganiseerde event richt zich op trends rondom digitale transformatie en innovatie op IT-gebied. Bezoekers krijgen de gelegenheid om zich in te schrijven voor één van drie tracks:

  • ‘accelerate your cloud journey’
  • ‘empower the digital workspace’
  • ‘modernizing your apps’.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over het volledige programma en om je aan te melden voor het event. Je wordt doorgeleid naar de (externe) website van ITQ.

Private cloud

De ViaData OmniCloud is een private cloud die door onszelf is gebouwd en zelf wordt beheerd. De kracht van deze nieuwe oplossing zit in de combinatie van zowel on-premise als public cloud omgevingen. Dankzij de perfecte integratie van deze bestaande omgevingen kiest u stapsgewijs én geheel in uw eigen tempo voor integratie van de multicloud-strategie. Om meer te weten te komen over dit nieuwe platform: klik hier.

Menu